Info til kioskvaktene 

Møt opp ½ t før kamp, bortelagets supportere handler gjerne før kamp.  

Kode til døra og alarmen fås av kioskansvarlig.

Kiosken: Det skal alltid stå to voksne i kiosken av gangen.

Ta med 1,5l vaffelrøre eller 20 deler kake til hver kamp.(Er det to kamper, ta med dobbelt osv) Kake må være ferdigstekt da det ikke er komfyr i kiosken.

Husk at kassen skal telles og underskrives av to voksne.

Gi beskjed til kioskansvarlig hvis det er noe det begynner å bli lite av eller helt tomt.

Se over toaletter, rydd opp og vask etter hver kveld. Sop gulvet.

Komme i gang

Lås opp toalettene og se at det er toalettpapir og såpe. Begynn å steke vaffel, sett på kaffe og pølsekoker.

Kaffe:

2,5 liter vann helles i på toppen av trakteren. Bruk en hel pose kaffe pr kanne. Du finner kaffe og filter i skapet.

Pølsekoker:

Indre kammer løftes ut, vann fylles i ytterkammer til toppen av merket på bakveggen. Sjekk dette hver dag. Indre kammer settes tilbake og det fylles vann til under risten. Pølsene skal damptrekkes på rist ikke kokes i vannet.

Sett termostaten på 75-80 grader.

Legg bare noen få pølser oppi til å begynne med og etterfyll ved behov. Se an dette etter hvor mange kamper det er den dagen.

Rengjøring av pølsekoker

Vask inne-beholder daglig.  Ytterbeholder vaskes ukentlig av ukens siste vakt.

Stenge kiosken

Når dere stenger skal alt rengjøres og ryddes tilbake på plass der det var. Vask toalettet og etterfyll ved behov. Tell opp kassen. Husk at kassen skal telles og underskrives av to voksne.