Bli med på et fantastisk tureventyr

Postet av Grua Ungdoms- og idrettslag den 6. Mai 2021

Vi i Grua UIL vil skape treningsglede, inkludering og samhold. Derfor er vi veldig glade for å slippe denne nyheten som vi har jobbet med den siste tiden.

Fra og med 15. mai kan du være med på et tureventyr hvor vi viser fram Grua og omegn på en litt annen måte. Kanskje du er nyinnflyttet og ikke kjenner Grua så godt? Har du bodd her hele livet? Eller kanskje du ikke er fra Grua i det hele tatt? Denne konkurransen er for alle, og det er helt gratis å delta. Dette fordi at vi vil inkludere absolutt alle. Det eneste du trenger er en smarttelefon og en app. Det blir som en "stolpejakt", bare uten stolper.

For å bli med laster du ned appen Trimpoeng, registrerer deg og finner konkurransen "Aktiv på Grua 2021". Mer info om konkurransen finner du her eller under konkurranseinformasjon i appen. 

Følg med på nyheter på Facebook ved å følge og like Aktiv på Grua 2021, eller du kan klikke deg inn her. Vi er også på Instagram! Følg aktiv_grua.

Vi håper at dette vil skape engasjement og turglede i en tid hvor man ikke har kunne være sammen på samme måte som før. På denne måten kan vi alle gjøre noe sammen, men på avstand. 

Ønsker du å støtte idrettslaget? Da kan du vippse til 11279 eller bli støttemedlem. Pengene går til å utvikle gode fritidstilbud til barn, unge og voksne på Grua :)

God tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.