Full fotballfest på Granlybanen

Postet av Grua Ungdoms- og idrettslag den 14. Okt 2021

Onsdag var det høytidelig sesongavslutning på Granlybanen hvor over 80 fotballspillere fra årskullene 2010-2015 fikk utdelt pokaler.

2020 var et humpete år for idrettslaget og fotballen. Koronapandemien satte en stopper for kamper, treninger og sosiale sammenkomster. 2021 startet omtrent like humpete, men litt etter litt har vi kommet oss tilbake til normalen. Da var gleden ekstra stor da vi kunne samles alle sammen for første gang på veldig lenge, uten å tenke på verken restriksjoner eller avstand. 


Fotballen har begynt å stable seg opp på beina igjen, og 2021-sesongen har vi både fått spilt kamper og trent, nesten som vanlig. Men bare nesten.

Onsdagen var derfor fylt med både glade barn og voksne som koste seg sammen. Tradisjonen tro ble det fotballkamper mellom voksne og barn. Vi danset, spilte fotball, lekte og spiste masse kake. 

Nå venter bare få kamper igjen før Hadelandscupen som flere Grua-lag skal delta på. Etter det tar vi en velfortjent pause før treningene starter opp igjen på nyåret. 

Takk til alle frivillige, medlemmer, fotballspillere og foreldre for en fantastisk sesong. Vi ser fram til den neste. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.