Vil du bli være med å forme et helt nytt gamingtilbud for barn og unge?

Postet av Grua Ungdoms- og idrettslag den 4. Jun 2024

Er du glad i gaming, og brenner for at barn og unge skal ha gode aktivitetstilbud i sitt nærområde? Vil du være med på å etablere og forme et helt nytt og spennende tilbud til barn og unge?

Da vil vi prate med deg!

Grua UIL har et ønske om å starte med e-sport, men for å få til dette trenger vi ressurspersoner som både ønsker og kan bidra innen denne sporten. 

Hvem er vi ute etter?

Du trenger ikke å kunne e-sport, men du må ha interesse og kunnskap om gaming. Du må være interessert i frivillig arbeid og skape tilbud til barn og unge. Du må være fylt 18 år.

Hva kan vi som idrettslag tilby? 

Utstyr, og muligheter for kursing. En godt etablert klubb i ryggen med ressurspersoner som kan hjelpe til, og bidra med oppstart av tilbudet. 

Hvorfor vil vi starte med e-sport?

Vi vil gi et tilbud til de som ikke ønsker å drive med de ordinære sportene som fotball og håndball. Vi ser at e-sport er en sport som favner mange som havner utenfor de andre sportene. Her kan vi skape en sosial arena for enda flere, samtidig som vi vil ha fokus på viktigheten av fysisk aktivitet også når det gjelder gaming. 

Selv om du tar kontakt med oss betyr ikke det at du automatisk blir bundet opp. Vi vil ha et møte hvor vi snakker om mulighetene, hva vi ser for oss og hvordan vi kan løse dette sammen. Deretter vurderer du om dette er noe du ønsker å være med på. Vi ser på dette som en start på noe som kan bli noe. 

Du vil heller ikke være alene om dette tilbudet. For å få dette til må det dannes et eget styre, og rekrutteres flere trenere. Men dette blir neste steg i prosessen. Aller først trenger vi en primus motor som sitter med kunnskapen vi ikke har per i dag.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt på e-post hovedstyret@gruauil.no eller send oss en melding på Facebook; Grua UIL. 

Vi håper å høre fra deg!

Hilsen hovedstyret i Grua UIL

Illustrasjonsfoto: 

RDNE Stock project
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.