Tre nye æresmedlemmer

Postet av Grua Ungdoms- og idrettslag den 3. Mai 2023

Grua UIL har en tradisjon for å hedre personer som gjør en ekstraordinær frivillig innsats for idrettslaget. De som gjør mer enn hva man kan forvente. De som står på i flere år for å skape tilbud til barn og unge, uten å be om noe tilbake. 

Vi har mange som hadde gjort seg fortjent til denne prisen. Som bruker utallige timer av sin fritid, så det er ingen enkel pris å gi ut. 

I år har vi utdelt denne gjeve prisen til tre personer som gjennom mange år har gjort en innsats og en forskjell for idrettslaget. 

Roy Erland Myrdal er primus motor for det flotte hoppanlegget på Grua. Han har gjort en ekstraordinær innsats i dette arbeidet med sine store planer, fra en falleferdig hoppbakke til et anlegg med K8, K15 og K35. Han bidrar også aktivt til å sette Grua UIL på kartet i hoppsporten. 

Svend-Erik Oseth (t.v) og Roy Erland Myrdal mottok prisen under Grua UILs årsfest.

 

Svend-Erik Oseth har gjennom mange år bidratt i idrettslaget, og har vært med siden før starten av hopp-eventyret. Hans lange fartstid med dugnadsarbeid og stå på vilje er mer enn hva man kan forvente at noen skal ofre. Selv når barna gir seg, har han fortsatt å gjøre en innsats og han gjør det med glede. 

Erland Ekeberg gjør jobben ingen ser. Som økonomiansvarlig for klubben gjør han en stor administrativ innsats, og svarer på spørsmål til alle døgnets tider. Han sørger for at alt er i orden med økonomien vår, og det er ingen liten jobb. Gjennom mange år har han bidratt og gjort en enestående jobb for idrettslaget. 

Erland Ekeberg mottok prisen under Grua UILs årsmøte.

 

Vi takker for deres innsats!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.